AD (728x60)

domenica 22 febbraio 2015

A méret a lényeg? Nők vallanak őszintén, számít-e a méret

A legtöbb férfi azt hiszi, minél hosszabb és vastagabb a szerszáma, annál nagyobb örömet tud okozni a szíve hölgyének… de legalábbis a nőnek, akit ágyba visz. A nagy méretű azonban gyakran inkább átok, mint áldás, és egy biztos: önmagában véve nem fog örömet okozni senkink sem. Cikkünkben több nő is őszintén elmondja, mi a helyzet a péniszmérettel… és velük. (A képek illusztrációk, nem a megkérdezettek szerepelnek a fotókon).

A nagyobb nem mindig jobb is

„Egy olyan sráccal veszítettem el a szüzességemet, akinek óriásivolt. Szerelmes voltam belé, és emlékszem, ő állatira büszke volt a hatalmas tagjára.”
„Szerintem végig nem jött rá, hogy engem inkább elrettentett, mint felizgatott. Tudod, én még olyan filmet  se néztem soha, ezek a túl nagy szerszámok engem mindig megijesztettek.”
„Inkább csak olvastam a vágyról. Aztán mikor már egy ideje együtt voltunk az első barátommal, és még mindig fájt az együtt lét, kezdtem rosszul érezni magamat, hogy nem stimmel velem valami. Még a számat is alig tudtam kinyitni, amikor másra került a sor… végül nem emiatt szakítottunk, de ennek is része volt abban, amiért nem bántam, hogy vége…”
„Később már csak átlagos méretű párjaim voltak, és örültem, hogy ilyen jó velük a szex, és soha nem fáj semmim.”

Az a kérdés, tudja-e, mit csinál az ágyban

„Volt egyszer egy kedvesem, akinek nagyon kicsi volt a barátja. Egy ideig kerülte az együttlétet, ez egy ideig imponált, hogy nem csak a testem kell neki, aztán szorongtam, hogy talán egyáltalán nem is vonzódik hozzám.”
„Izmos, kisportolt fiú volt egyébként, mellé még jóképű is. Aztán kiderült, hogy nagyon kicsi az, ami a lába között van.”
„Az életünk kínosan rossz volt az első időkben, aztán szépen leesett a tantusz, hogy ez javarészt amiatt van, hogy szinte semmi önbizalma nincs szegénynek. Folyton bocsánatot kért, aztán megszűnt a merevedése, kicsúszott… és vége is volt a hangulatnak.”
„Nagyon szerettem, és türelmes voltam hozzá, ezért aztán idővel lazább lett, és akkor kiderült: az S-es méretével is örömet tud okozni. Más miatt szakítottunk, de jó haverok maradtunk.”
Nemrég elmondta, hogy a mostani barátnőjével szuper minden, és mindig hálás lesz azért, hogy el tudta fogadni a testét mellettem. Szerintem ez főként rajta múlt, én csak mellette voltam, és nem bántam meg…!”

Nem volt nagy, de nagy ügyet csinált belőle

„Csupa átlagos méretű pasijaim voltak, viszont jártam egy sráccal, aki arra volt rápörögve, hogy 25 centis felnőtt film sztár.”
„Volt abban valami lohasztó, amikor el kellett játszani az ágyban, hogy óriási a micsodája, és én alig tudok mit kezdeni vele… nem vagyok prűd, de zavart, hogy ennyire fontos számára a méret, és minden  féle fajta játékot e köré épít.”
„A valóságban én tök jól éreztem magamat a teljesen átlagos, normális méretűvel is. Srácok, miért hiszitek, hogy a lovakkal kell versenyeznetek?!”

Engem lehangolt a nagy méret

„Nem értem, miért áradozik egy csomó nő arról, hogy óriásit akar. Én egyszer jöttem össze egy ilyen sráccal. ”
„Nagyon lelkes voltam, hogy a számban lesz… amíg először le nem vette a gatyáját. Akkor teljesen lehidaltam. ”
„Te jóságos ég, ez ekkora? Döbbenten néztem, és el se tudtam képzelni, mit csináljak egy ekkora virslivel.”
„Aztán az együttlét  is fájdalmas volt. Megmondom őszintén, ezek után nem is akartam találkozni a sráccal, pedig nem tehet róla, így ilyen nagyra nőtt szegény.”
„Nem is tudom, talán ha gyengédebb lett volna, túljutottunk volna a méretkülönbség problémáján?.



Share Your Thoughts!

0 commenti:

Posta un commento

Floating Ad

Copyright © 2013 GagBox™ is a registered trademark.

Designed by GagBox Inc. Share on Blogger Template Free Download.