AD (728x60)

mercoledì 5 agosto 2015

Hogy fogja a kezed a párod? Ezt jelented neki valójában

Szavainál kifejezőbb gesztus lehet, hogyan fogja meg a kezed a kedvesed.



Ki ne szeretné tudni, a szavak mögött valódi érzelmek rejlenek-e, ébredőben, netán elmúlóban vannak-e párja érzelmei? Bizonyára te is, egy direkt kérdés helyett azonban jobb lehet, ha a férfi gesztusait figyeled meg, és nem azt, amit mond neked. Mondani ugyanis bármit lehet, de a mozdulatok önkéntelenül is közvetítenek információt.
Egy csók vagy egy ölelés például nagyon beszédes tud lenni, ami a férfi érzelmeit illeti, de az, ahogyan séta közben megfogja a kezed, talán mindennél többet mond. Az alábbi képeken a kéz megfogásának különböző módjait látod. Lapozd végig a galériát, és megtudhatod, mit jelenthetsz valójában a párodnak!

Szorosan, tenyerek összeérintve

Ha a tenyereitek érnek össze, a férfi kissé atyáskodó lehet, dominánsabb. Valószínűsíthetően nagyon szeret, éreztetni akarja, biztosan számíthatsz rá, és mindig, minden időben vigyázni szeretne rád.

Szorosan, ujjak összekulcsolva

Mély érzelmekről és ragaszkodásról árulkodik, ha a férfi szorosan fogja a kezed, ujjaitok pedig egymásba fonódnak. Párod valószínűleg el sem akar engedni többé.

Meg is fogja, nem is fogja

Ha kézfogásotok nem szoros, csak egy-egy ujjatok ér össze, kapcsolatotokban sziklaszilárd lehet a bizalom, párod mégis azt akarhatja, a neked adott, illetve viszonzásképpen várt szabadság mellett is érezd, ragaszkodik hozzád, és mindig melletted van.

Kézfej és tenyér találkozik

Nem vagytok egy átlagos pár, ezt az is mutatja, ahogy a kezeitek összefonódnak, hiszen kívülről kapcsolódnak össze. Ha a párod keze van belül, több szabadságot igényelhet, ha az övé van kívül, feltehetőleg élvezheti kapcsolatotokban a bizalmat, a lazaságot - a kellő szabadságot meg akarja adni neked, de mindeközben óvni, védelmezni akar.

Szétcsúszóban

Mintha a kezeitek szétcsúszóban lennének - ha a párod így fogja meg a kezed, bár valószínűleg szeret, távolabb érezhet magától, mint korábban. Érdemes lehet kicsit tudatosabban dolgozni a kapcsolatotokon.

Nem fogjátok egymás kezét

Ha a férfi nem fogja meg a kezed, két eset állhat fenn. Az első, ha szerintetek nem kell mindig kézen fogva járni, és kezdettől fogva így közlekedtek. Ebben az esetben párod, ha sokat fordul feléd, mosolyog, gyakran megérint, feltehetőleg szeret. Ha csak egy ideje nem fogja a kezed, sajnos érzelmei kihűlőben lehetnek, kissé távolodhat tőled.


Share Your Thoughts!

0 commenti:

Posta un commento

Floating Ad

Copyright © 2013 GagBox™ is a registered trademark.

Designed by GagBox Inc. Share on Blogger Template Free Download.