AD (728x60)

domenica 22 febbraio 2015

Ezért nem vágysz a nődre: 7 aggasztó ok

Stressz

Az ember sokféle dolgot érez és gondol egyszerre, amikor ideges. A „hú, de szexi vagyok” valamiért nincs közte. A munkahelyi hajtás és az otthoni feszültség a libidódra is rányomhatja a bélyegét.

Negatív testkép

Sokkal könnyebb kívánatos cselekvésként tekintened a szexre, ha elégedett vagy a külsőddel. Nem arra van szükség, hogy szerelmes legyél saját magadba, de egy kis edzés nem árthat. 

Elhízás

Ha már a testképnél és az önelfogadásnál tartunk, muszáj tudnod, hogy túlsúly vagy elhízás esetén sokaknál automatikusan csökken a szexuális vágy – fiziológiai okok miatt is. A zsírpárnák befolyásolják ugyanis a hormonháztartást, valamint a nemi szervek vérellátását.
Alacsony tesztoszteronszint
A férfi nemi hormon kulcsszerepet játszik a szexuális vágyban. A korral valamelyest csökkenésnek indul a termelése, de ez koránt sem vezet mindenkinél összebújás nélküli élethez.

Depresszió

A hangulatzavar rengeteg mindennapi tevékenységre rányomja a bélyegét, beleértve a szexet is. A legnagyobb probléma, hogy bár a mentális betegség kezelést igényelne, sokan haboznak orvoshoz fordulni vele. 

Érzelmi eltávolodás

Ha a macsók közé sorolod magad, akkor sem szégyen bevallani: jobban megy és jobban is esik a szex azzal, akit szeretsz. Gondold csak végig: mennyi minőségi időt töltötök együtt, csak egymással foglalkozva, de nem szexszel? 

Alkohol

Egy-két ital után hiába érzed magad nyitottabbnak a szexuális kapcsolatra, a vágyad és a fizikai teljesítőképességed valójában a béka hátsó fele alatt van. Arról nem is beszélve, hogy a kedvesed valószínűleg nem díjazza túlzottan az ittas közeledésed. 

Share Your Thoughts!

0 commenti:

Posta un commento

Floating Ad

Copyright © 2013 GagBox™ is a registered trademark.

Designed by GagBox Inc. Share on Blogger Template Free Download.