AD (728x60)

sabato 21 febbraio 2015

Hogyan képzelik el a férfiak a menstruációt? Íme, a legmeredekebb válaszok!

Van, aki vízeséshez, más ágyékon rúgáshoz hasonlítja.

A férfiaknak is van elképzelésük a menstruációról, de tapasztalatok hiányában csak a tanultakra és a nők elmondására hagyatkozhatnak. Így különösen izgalmas hallani vagy olvasni, amint szavakba öntik a gondolataikat a témát illetően. Az AskRedditen a közelmúltban azt a körkérdést intézték a pasikhoz, hogy hogyan képzelik, mihez hasonlítanák a menstruációt - egészen érdekes válaszok születtek.
"A tamponreklámokból ítélve olyan érzés, mint egy nap a spában, amitől kedved támad lassítva körbetáncolni a tengerpartot, és sportolni akarsz a barátaiddal."
"Mindig úgy képzeltem, hogy a menstruációs görcsök olyanok lehetnek, mint ahogyan a villámlás és a mennydörgés kinéz és hangzik. Ahogyan hirtelen elkezdődik, aztán elmúlik. Van még valaki rajtam kívül, aki érti, mire gondolok?"
"Körülbelül 15 éves koromig úgy gondoltam, a menstruáció olyan, mint egy vízesés, és a tampon arra szolgál, hogy eldugaszolja az útját. Nem vagyok egy okos ember."
"Olyan érzés lehet, mintha az alhasad lefelé menne egy lépcsőn, és elvétené az utolsó lépést."
"A fejemben mindig úgy képzeltem, hogy folyamatosan tompa fájdalmat érzel, majd, látszólag ok nélkül, minden begörcsöl, és olyan, mintha ágyékon rúgtak volna."
"Ismered az érzést, amikor rosszul nyújtod ki a lábad, és begörcsöl? Na, ezt képzeld el az ágyékodon belül. Borzasztó."
"Menstruálni olyan, mintha szamuráj lennél, és a saját kardod ölne meg."

Share Your Thoughts!

0 commenti:

Posta un commento

Floating Ad

Copyright © 2013 GagBox™ is a registered trademark.

Designed by GagBox Inc. Share on Blogger Template Free Download.