AD (728x60)

sabato 21 febbraio 2015

Így ... meg a pasid - Az 5 legmerészebb .... póz

Nem minden nő szeret vagy tud vezető pozíciót betölteni az életben, pedig az irányítás egy helyen biztosan felhőtlen örömmel és felszabadultsággal párosul.
A lovagló póznak számtalan előnye van: ha te vagy fölül, szabályozhatod a behatolás irányát, erejét, mélységét, a sebességet, a csiklódra irányuló nyomást is. A pasid szerszáma ebben a pozícióban könnyebben eléri az erőteljesebb orgazmust ígérő G-pontotAz egyszerű lovagló póz mellett számos, ezen alapuló változatot próbálhatunk ki a még intenzívebb, még erőteljesebb élményt keresve. Néhány iránymutató tipp a kísérletezéshez:

Ülj az ölébe!
Nem ám vele szembe, hanem fordítva! Mikor már kellően felizgattad, kérd meg a pasid, hogy feküdjön hanyatt, tegyen a feje alá egy termetes párnát, és húzza fel lazán a lábát úgy, hogy a talpára támaszkodjon. A lábaid legyenek az ő lábai között úgy, hogy közben a talpad az ágyon feküdjön, mert később ez segít megtartani az egyensúlyt. Ülj bele a meredő hímtagjába úgy, hogy hátat fordítasz neki, közben támaszkodj a kezeddel vagy a lábán, vagy a medencecsontján. Miközben a pasid kedvesen simogatja a hátad és a csípőd, finoman emelgesd a hátsód, éslovagolj a gyönyörbe

Mászd meg a lábszárát!
Ennél egy fokkal kényelmesebb pózt is tudunk. A pasid feküdjön hanyatt, és húzza fel az egyik lábát úgy, hogy a talpa az ágyon maradjon. Ülj belé úgy, hogy miközben térdelsz, rézsútosan fordulsz és a combjaid közé veszed a felhúzott lábát. A kezeiddel kapaszkodj a lábába, miközben lassan felemelkedsz, majd leengeded magad. A hatás nem marad el: miközben ő a G-pontodat ingerli, addig a szeméremdombod a combjához dörzsölődik, ami még inkább izgalomba hoz. A mozdulatok sebessége és a dörzsölés ereje csak rajtad múlik: kísérletezd ki, mi a legjobb neked. 

Dőlj hátra a gyönyörbe!
A pasid kényelmesen a hátán fekszik, miközben te arccal felé beleülsz az izgalomtól merev péniszébe. Eddig semmi különös, igaz? Mi lenne, ha ez alkalommal te is elengednéd magad és hátradőlnél. Na, nem teljesen, mert annak rossz vége lehet. Épp csak annyira, hogy a két kezeddel meg tudj kapaszkodni hátul, a lábszárán. A térdeidet húzd fel finoman, hogy a talpaddal meg tudj támaszkodni az ágyon. Ennél tovább nem is kell mondanunk. A feladat adott: a cél a gyönyör. 

Guggolj az élvezetekbe!
A pasid feküdjön hanyatt, te pedig ahelyett, hogy beleülnél a dorongjába, guggolj rá, és lassan ereszkedj le, majd emelkedj megint fel úgy, hogy véletlenül se csússzon ki belőled. A testhelyzet miatt, sokkal hosszabb ideig tart az ingerlés, mint általában. Ha előretámaszkodsz, akkor szaporábbá tudod tenni a rugózó mozdulatot, ami még különlegesebb élményhez juttat benneteket. Ha az ágy szélén csináljátok, a pasid lelógathatja a fejét az ágyról, a vér oda tódul, így képes meghosszabbítani még egy kis idővel az orgazmusa előtti pillanatokat. Meg is fordulhatsz, hogy háttal ülj neki. 

Kutyául élvezhető!
Ő még mindig hanyatt, te pedig háttal neki, kutya pózban (a két térdeden és a két tenyereden támaszkodva, négykézláb) ülsz belé. A menetrend a szokásos: te diktálod a tempót és a mélységet. Ha lendületbe jöttök a pasid a fenekedet csapkodva, fogva biztathat még gyorsabb ütemre, vagy segíthet az irányításban. Egy dolog biztos: nyüszíteni fogsz az élvezettől. 

Share Your Thoughts!

0 commenti:

Posta un commento

Floating Ad

Copyright © 2013 GagBox™ is a registered trademark.

Designed by GagBox Inc. Share on Blogger Template Free Download.