AD (728x60)

venerdì 20 febbraio 2015

Párok legidegesítőbb szokásai a Facebookon

Biztosan a te Facebookos ismerőseid között is van egy-két olyan szerelmes pár, akiknek akad néhány zavaró szokásuk a közösségi oldalon, igaz? Oké, persze érthető, hogy mindenkinek meg szeretnék mutatni, mennyire boldogok együtt, de ezekkel a dolgokkal biztosan téged is az őrületbe kergetnek néha!
1. Az üzifalon beszélik meg a programokat
Akár telefonon, sms-ben vagy cseten is megdumálhatnák, merre ruccanjanak ki a hétvégén, vagy milyen szuper filmet nézzenek meg kettesben, de ők inkább egymás üzifalára posztolják ki az ötleteiket. A te ismerőseid között is akad egy-két ilyen páros? Akkor biztosan te is elgondolkodtál már azon, hogy vajon miért szeretnék mindenkinek megmutatni a szerelmi életüket, igaz?
2. Minden veszekedést szétkürtölnek
Neked is akad legalább egy olyan ismerősöd, aki minden apró vita után azonnal átállítja a családi állapotát "bonyolultra"? Sőt, néha azt is megosztja az ismerőseivel, hogy az ő barátja alig figyel oda rá, folyton féltékenykedik, vagy megint megfeledkezett a hónapfordulójukról. Persze ezek után nem meglepő, hogy arról is mindenki azonnal tudomást szerez, ha a páros között ismét helyreállt a béke.
3. Minden évfordulón egy újabb esküvői fotó
Az teljesen rendben van, amikor a friss házasok mindenkivel megosztják a mesés esküvői fotóikat, sőt, biztosan te is nyomsz pár lájkot a gyönyörű menyasszonyi rucira, ugye? Az viszont eléggé idegesítő, ha minden évfordulón felbukkan az üzifalukon egy újabb kép a ceremóniáról. Ez már kicsit sok lesz!
4. Közös profilra váltanak
Ugye te is kapásból tudnál mondani egy-két olyan csajszi ismerőst, aki közös Facebook-profilt használ a pasijával, igaz? Ez a szitu már önmagában is zavaró egy picit, de a dolog akkor lesz különösen idegesítő, ha ez az ismerős épp az egyik legjobb barátnőd, akivel korábban maratoni csetelésekkel ütöttétek el az uncsi péntek estéket. Most viszont, hogy a pasija is lecsekkolja az üzeneteiteket, inkább meg sem próbálsz komolyabb bedobni egy komolyabb témát beszélgetés közben.
5. Szerelmes üzenetekkel árasztják el egymást
Oké, az tényleg szuper, hogy ennyire odavannak egymásért, de azért egy idő után biztosan téged is zavarni kezd, ha ezt naponta többször is megosztják egymással - méghozzá a Facebookon keresztül. Néhány alkalom után ugyanis nagyon idegesítő lesz, hogy minden nap szívecskék árasztják el a kezdőlapodat, így pedig nem csoda, hogy pár hét után inkább leiratkozol ezekről az ismerőseidről.

Share Your Thoughts!

0 commenti:

Posta un commento

Floating Ad

Copyright © 2013 GagBox™ is a registered trademark.

Designed by GagBox Inc. Share on Blogger Template Free Download.