AD (728x60)

venerdì 20 febbraio 2015

5 jel, hogy ideje szüneteltetned a randizást

Már nem is emlékszel az utolsó olyan hetedre, amikor ne lett volna betáblázva valamelyik (vagy szinte mindegyik) délutánod egy randival? Ha ezek a jelek rád is igazak, akkor eljött az ideje egy kis szünetnek!


1. Alig van szabadidőd
Épphogy betoppantál a lakásod ajtaján egy fárasztó nap után, már bújsz is bele a randi szerkódba, hogy véletlenül se késs el a találkozóról? Ha az utóbbi időben többször vacsiztál egy srác társaságában, mint kényelmesen elterülve a kanapédon, vagy esetleg nehezedre esik felidézni, mikor is töltöttél egy egész napot pihenéssel, akkor épp itt az ideje egy apró randi-szünetnek!
2. Nincs is igazán kedved hozzá
Még a fogorvosodhoz is szívesebben ugranál be egy kivizsgálásra, mint hogy még egy randit végigülj valamelyik étteremben? Akkor nyugodtan feledkezz meg egy időre a Tinderről, mondd le az összes hétvégi randidat, és írd tele a naptáradat olyan programokkal, amiket tényleg szívesen csinálnál! Kávé a barátnőddel, főzőcskézés otthon, vagy egy kényeztető habfürdő a hétvégén; miután pedig sikerült felturbóznod a kedvedet, még a randizásban is sokkal profibb leszel majd!
3. Nemrég ért véget a kapcsolatod
Ha lefekvés előtt még mindig az exedre gondolsz, és napi szinten csekkolod a srác üzifalát Facebookon, akkor előfordulhat, hogy túl korán vetetted bele magad a randizásba. Szerencsére a szingli élet nem csak ismerkedésből és telószám cseréből áll, úgyhogy nyugodtan adj magadnak időt kiheverni a szakítást, és egy ideig a pasik helyett inkább a barátnőiddel ülj be a moziba meglesni egy filmet.
4. Nem vagy izgatott a randik miatt
Korábban képes voltál akár órákig is készülődni a tükör előtt, hogy egy csomó klassz trükkel feldobd a frizkódat, az utóbbi időben viszont egyáltalán nem hoz lázba a dolog? Ha már olyan megszokottá vált az életedben a randizás, mint a reggeli kávé ébredés után, akkor nyugodtan fújj egy kis visszavonulót!
5. A telefonod tele van olyan srácokkal, akikre nem is emlékszel
Ha végigpörgeted a névjegyzéket a mobilodban, egy csomó olyan pasiba ütközöl, akikre szinte alig emlékszel? Sőt, amikor egy új srác adja meg a telószámát, a neve mögé kénytelen vagy odabiggyeszteni egy számjegyet is, hogy meg tudd különböztetni a többi "Tomitól" vagy "Petitől"? Akkor ideje betervezned néhány randi-mentes hetet, és persze a névjegyzéked frissítéséről se feledkezz meg!

Share Your Thoughts!

0 commenti:

Posta un commento

Floating Ad

Copyright © 2013 GagBox™ is a registered trademark.

Designed by GagBox Inc. Share on Blogger Template Free Download.