AD (728x60)

venerdì 20 febbraio 2015

5 jel, hogy változtatnod kell a hozzáállásodon

Már egy ideje egyedülálló a párkapcsolati státuszod, és nem igazán érted, mi lehet ennek az oka? Nyugi, ha ez az öt jel rád is teljesen igaz, akkor valószínűleg csak a hozzáállásodon kell változtatnod egy kicsit!


1. Minden szabadidődet otthon töltöd
A legjobb barátnőid az esti parti sminken gondolkodnak, míg te azon, hogy melyik film elé csücsülj le egy kis popcornnal. Ismerős a szitu? Ha már nem is emlékszel, mikor mozdultál ki utoljára egy buli kedvéért, akkor ideje lecserélni a távirányítót egy pohár koktélra, és megvillantani a legdögösebb mozdulataidat a táncparketten!
2. Ha mégis elmész bulizni, senkivel sem ismerkedsz
Olykor azért téged is rádumálnak a barátaid egy-egy görbe estére, de ilyenkor ahelyett, hogy a helyes srácokkal ismerkednél, inkább apróságokon mérgelődsz. Például hogy valaki mindig rálép a lábadra, vagy hogy túl meleg van a táncparketten (a mosdó előtti hosszú sorról nem is beszélve). Amikor pedig egy srác leszólít téged, még az is megfordul a fejedben, hogy biztosan csak egy fogadás miatt szeretne meghívni egy italra.
3. Amikor az anyukád megkérdezi, mi a helyzet a fiúkkal, már előre tudja a választ
A nagy családi ebédeknél szinte már hagyomány, hogy az anyukád kíváncsiskodni kezd a szerelmi életedről, ugye? Persze igazából ő is tudja, mi lesz a válaszod a kérdéseire, hiszen erre már van is egy szuperül betanult szöveged: "Most a munkámra koncentrálok, nincs időm ismerkedni".
4. Tinderen folyton a rosszfiúkat fogod ki
A barátnőd unszolására regisztráltál a Tinderen, de eddig csak olyan srácokkal ismerkedtél össze, akik mindössze egy laza kalandot kerestek? Oké, a rosszfiúk magabiztosságának és szexi kisugárzásának tényleg nem könnyű ellenállni, de ha egy hosszú távú kapcsolatot keresel, inkább húzd őket balra.
5. Többször is elhatároztad már, hogy feladod a Nagy Ő keresését
Fogadjunk, hogy a rosszabb napjaidon már legalább egy tucatszor elhatároztad, hogy soha többet nem keresed a Nagy Ő-t, igaz? Sőt, már az is megfordult a fejedben, hogy számodra a kedvenc csokoládéd az Igazi, hiszen nem csak egy csomó felesleges feszkótól kímél meg, de még csak ki sem kell csípned magad miatta.

Share Your Thoughts!

0 commenti:

Posta un commento

Floating Ad

Copyright © 2013 GagBox™ is a registered trademark.

Designed by GagBox Inc. Share on Blogger Template Free Download.