AD (728x60)

venerdì 20 febbraio 2015

A meglepő dolog, ami felturbózza a szerelmet

Garantáltan meg fogsz lepődni azon, hogy egy új kutatás szerint mivel kerülhetsz közelebb a szerelmedhez. Annyit elárulunk, hogy az evéshez van köze, de csilli-villi éttermek nélkül!
Nincs is jobb, mint a pasiddal együtt felfedezni szuper új éttermeket, vagy találni egy törzshelyet, ahova rendszeresen visszajártok, ugye? Nos, az tuti, hogy ez egy igazán klassz randi-program, de ha meghallod a legújabb amerikai és belga kutatások eredményét, legközelebb tutira inkább otthon főzőcskézel majd!
A friss felmérések ugyanis bebizonyították, hogy ha áthívod a fiúdat és főzöl neki, az sokkal közelebb hoz titeket egymáshoz. A legjobb pedig, hogy akkor sem kell aggódnod, ha nem vagy gyakorlott konyhatündér, ugyanis nem a fincsi kaja bűvöli majd el a srácot. Sokkal inkább arról van szó, hogy a saját ételed megosztása egy önzetlen, gondoskodó és kedves gesztus, ami a vacsivendégedet is egyből közvetlenebb hangulatba varázsolja. A pasik szinte észre sem veszik, de tudat alatt automatikusanromantikus üzemmódba kapcsolnak és ez az érzelmeiket is felturbózza. Na, legközelebb te is inkább előkapsz egy tuti receptkönyvet, ha előkerül a kaja téma, ugye?

Share Your Thoughts!

0 commenti:

Posta un commento

Floating Ad

Copyright © 2013 GagBox™ is a registered trademark.

Designed by GagBox Inc. Share on Blogger Template Free Download.