AD (728x60)

venerdì 20 febbraio 2015

4 randi-fogadalom, amit be kell tartanod 2015-ben

Ha 2015-ben neked is a listád első helyén szerepel a Nagy Ő keresése, akkor ezt a négy randi-fogadalmat mindenképpen próbáld meg betartani!
1. Többet nem izgulsz amiatt, hogy a srác mennyire kedvel téged

Az első randik előtt, alatt és után is gyakran idegeskedsz amiatt, vajon mennyire kedvel téged a srác? Akkor 2015-ben fordíts a dolgon: ahelyett, hogy emiatt feszkóznál, inkább próbálj meg arra koncentrálni, hogy te mennyire vagy oda a pasiért!
2. Nem mondod le a barátnős programokat az új pasi miatt

Te is hajlamos vagy a rózsaszín pillangók miatt egy időre passzolni a csajos programokat, és minden szabadidődet az új sráccal tölteni? Akkor a fogadalom-listádra az elsők közé írd fel, hogy 2015-ben kiengeszteled a barátnőidet azzal, hogy egyetlen pletyizős délutánt sem mondasz le a randik miatt!
3. Idén nem foglalkozol a szabályokkal

Néha már neked is tele van a hócipőd a rengeteg randi-szabállyal? Akkor idén határozd el magadban, hogy teljesen megfeledkezel róluk, és türelmetlen várakozás helyett nyugodtan dobj rá egy üzit a srácra - akár már másnap! Ha ugyanis tényleg szuperül ment a randi, biztosan felvillanyozza majd a pasit az SMS-ed. És ha mégsem? Akkor itt a tökéletes alkalom egy csajos bulira a hétvégén!
4. Nem éled bele magad túlságosan a dologba egyetlen találkozó után

Amikor egy jóképű srác elkéri a számodat, te gondolatban máris elkezded megszervezni az esküvőtöket? Akkor idén mindenképpen fogadd meg, hogy egyetlen randi után még nem álmodozol arról, milyen cuki kutyust fogadtok majd örökbe közösen!

Share Your Thoughts!

0 commenti:

Posta un commento

Floating Ad

Copyright © 2013 GagBox™ is a registered trademark.

Designed by GagBox Inc. Share on Blogger Template Free Download.