AD (728x60)

venerdì 20 febbraio 2015

Csekkold a világ legromantikusabb eljegyzését!

Eddig te is azt gondoltad, hogy a Jégvarázs témájú lánykérést már senki sem tudja felülmúlni? Akkor most figyelj, egy srác ugyanis a barátnője kedvéért valóra váltotta a Szerelmünk lapjai legromantikusabb jelenetét!
Emlékszel még, amikor egy fiatal pár leutánozta a Szerelmünk lapjai romantikus jeleneteit, hogy elkészíthessék a világ legmesésebb eljegyzési fotósorozatát? Képzeld, egy srácnak most ezt a mesebeli gesztust is sikerült leköröznie: barátnője, Chiara eljegyzéséhez ugyanis valóra váltotta a film legemlékezetesebb jelenetét!
Egy külföldi srác, Angelo már hosszú ideje tervezgette az lánykérést, a dologhoz pedig egy mesebeli ötlettel sikerült előállnia. Egy esküvőszervező tanácsára kibérelt egy tavatLondon közepén, ahova elhívta csónakázni barátnőjét, Chiarát (aki egyébként óriási Szerelmünk lapjai-rajongó). A romantikus hajókázás közben aztán felcsendült a lány kedvenc zenéje, miközben hirtelen 1000 db papírhattyú bukkant fel a tó közepén. Chiara teljesen meglepődött a szitutól, amikor pedig a legközelebb rokonai is megjelentek a tó szélén egy-egy táblával a kezükben (amin a "Hozzám jönnél feleségül? Te vagy az Igazi" felirat állt), a lány teljesen elérzékenyült! Egy ilyen mesebeli lánykérésre hogy is lehetne nemet mondani?
Ha te is kíváncsi vagy a romantikus jelenetre, ebben a videóban lecsekkolhatod az eljegyzést!

Share Your Thoughts!

0 commenti:

Posta un commento

Floating Ad

Copyright © 2013 GagBox™ is a registered trademark.

Designed by GagBox Inc. Share on Blogger Template Free Download.