AD (728x60)

venerdì 20 febbraio 2015

Szakítás után: amit mondasz vs. amit jelent

Egy szakítás után te is szeretnéd mindenkivel elhitetni, hogy igazából szuperül érzed magad, és már egyáltalán nem gondolsz a volt fiúdra? Akkor ezeket a dolgokat biztosan mondtad már a barátnőidnek, pedig valójában még te sem gondoltad őket komolyan!
Amit mondasz: "Jól vagyok"
Amit jelent: Naponta elhasználsz egy csomag zsepit, egész nap a kanapédon fekszel és max hangerőn szólnak a legdepisebb szakítós-számok. Persze ezzel a barátnőid is tisztában vannak, ezért igyekeznek minél több vicces programmal elterelni a figyelmedet, aminek köszönhetően előbb-utóbb azon kapod majd magad, hogy tényleg komolyan is gondolod a dolgot.
Amit mondasz: "Nem érdekel, ha másokkal is randizik"
Amit jelent: De azért titokban reménykedsz, hogy erre még nem mostanában kerül sor (és hogy kettőtök közül inkább te találkozol előbb valakivel). Ha pedig felbukkan az Instán egy fotó, amin a srác egy másik lánnyal pózol, a barátnőiddel néhány perc alatt megállapítjátok, hogy te sokkal csinibb, viccesebb és okosabb is vagy nála.
Amit mondasz: "Nem szoktam gondolni rá"
Amit jelent: Persze, hogy nem, de azért naponta 20-szor is lecsekkolod a telódat, és Facebookon is folyton a srác üzifalán lógsz, igaz? Persze ez érthető, hiszen ebben a szituban még egy pohár vízről is az exed jut eszedbe (hiszen ő is vizet szokott inni), de néhány hét múlva simán eltelik úgy egy nap, hogy még egy pillanatra sem gondoltál a srácra.
Amit mondasz: "Jobb lesz nekem nélküle"
Amit jelent: Tényleg jobb lesz neked nélküle. Bármennyire is megvisel most a szakítás, igazából te is tudod, hogy később ennek rengeteg előnye lesz. Hiszen a kapcsolatotok már egy ideje nem igazán működött, te pedig inkább egy olyan srácot érdemelnél, aki még a legidegesítőbb szokásaidat is imádja.

Share Your Thoughts!

0 commenti:

Posta un commento

Floating Ad

Copyright © 2013 GagBox™ is a registered trademark.

Designed by GagBox Inc. Share on Blogger Template Free Download.