AD (728x60)

venerdì 20 febbraio 2015

6 jel, hogy veszélyben van a kapcsolatod

Az utóbbi időben egyre gyakrabban érzed úgy, hogy a kapcsolatod már nem az igazi? Egy-egy vita vagy apróbb hullámvölgy minden szerelmespárnál felbukkan, de ha ezek a jelek rátok is teljesen igazak, akkor mindenképpen eljött az ideje egy őszinte beszélgetésnek!
1. Máshogy kommunikáltok egymással
Egy hosszú távú kapcsolatban teljesen normális, ha egy idő után már nem bombázzátok egymást szerelmes üzenetekkel egész nap, de ha a "Hiányzol" és a "Szeretlek" helyét teljesen átvette a "Ne felejts el hozni egy kis tejet a boltból", akkor mindenképpen hozd szóba a dolgot a pasidnál!
2. Egyre ritkábban bújtok ágyba
Ha már egy ideje összebútoroztál a pasiddal, akkor teljesen érthető, hogy nem töltitek a nap minden percét a hálószobában. Ha viszont az összebújások helyett szívesebben nézitek meg tizedszerre is a Reszkessetek, betörők! ismétlését, akkor valószínűleg kicsit ellaposodott a kapcsolatotok. Nyugi, ezt szerencsére simán rendbe lehet hozni, de az első lépés mindenképpen az, hogy eldumáltok a problémáról!
3. Sosincs időtök egymásra
Régebben folyton együtt lógtatok, most pedig simán eltelik úgy négy-öt nap, hogy még egy kávéra se futtok össze? Ha mondjuk húzós hetetek van a melóban, akkor ez belefér, de ha még a szabadnapodon is szívesebben töltöd az idődet a kedvenc sorozataiddal, mint a pasiddal, akkor valami tuti nincs rendben.
4. Már nem jártok együtt szórakozni
Nincs azzal semmi baj, ha egy-egy szombat estén te inkább a csajokkal mész el bulizni, míg ő a haverjaival nézi meg a meccset. A problémák akkor kezdődnek, ha ez minden hétvégén így alakul, ez ugyanis azt jelenti, hogy sokkal jobban érzitek magatokat a másik nélkül!
5. Folyton ugyanazokon a dolgokon civakodtok
Hiába próbáltátok meg legalább egy tucatszor megbeszélni a problémáitokat, valahogy mégis újra felbukkannak egy-egy vita során? Emiatt persze egy idő után sokkal stresszesebb leszel, és még több apróságon kapsz majd össze a pasiddal. Ebben a szituban nem jó ötlet magadban mérgelődni, de az sem jó megoldás, ha azonnal vitatkozni kezdesz a fiúddal. Ez ugyanis hosszú távon akár szakításhoz is vezethet!
6. A kapcsolatotok nem fejlődik
Ha együtt vagytok már egy ideje, de még sosem beszéltetek a jövőről, vagy esetleg nem terveztek hosszútávra programokat (például egy közös nyaralást), akkor a kapcsolatotok valószínűleg megrekedt egy szinten. Ilyenkor érdemes szóba hoznod a dolgot, hiszen simán előfordulhat, hogy a srácnak ez fel sem tűnt, de akár az is lehet, hogy kételyei támadtak. Akármelyik verzió az igaz, egy komoly beszélgetéssel közelebb kerülhettek a megoldáshoz!

Share Your Thoughts!

0 commenti:

Posta un commento

Floating Ad

Copyright © 2013 GagBox™ is a registered trademark.

Designed by GagBox Inc. Share on Blogger Template Free Download.