AD (728x60)

venerdì 20 febbraio 2015

10 jel, hogy hamarosan félrelépsz

Eddig azt hitted, hogy egész jól megvagytok a pasiddal? Ha ezek közül az állítások közül akár kettő is igaz rád, akkor talán mégsem lesz olyan tartós a kapcsolatotok.
1. Még akkor sem hirdeted, hogy van pasid, amikor valaki rákérdez. – Ja, hogy még nem meséltem Daniról? Igen, együtt vagyunk. Egyelőre...
2. Arra gyanakszol, hogy a pasid félrelép – Ez pedig egy kis felmentést adna neked arra, ha esetleg hasonlóra vetemednél. Nagy a gond, ha már csak egy okot keresel!
3. Jobban élvezed a külön töltött időt, mint azt, amikor együtt lehettek. Érdemes elgondolkodnod, ha a naptárad tele van különböző csajos programokkal, amikre a pasid még véletlenül se tarthatna veled.
4. Arról fantáziálsz, milyen lehet mással együtt lenni. Ez akkor kezd igazán veszélyes lenni, ha az ábrándjaidban nem Jamie Dornan vagy David Beckham szerepel, hanem az egyik cuki kollégád, akivel mostanában egyre többször jártok együtt kávézni.
5. Már soha nem emlegeted a pasid nevét egyetlen beszélgetésben sem. Pedig emlékszel, amikor összejöttetek, mindenkit azzal kergettél az őrületbe, hogy egyszerűen nem volt olyan téma, amit ne tudtál volna a szerelmedre terelni? Na hát ez már a múlté!
6. Mindig találsz valami hibát a pasidban. – Hű, eddig észre sem vettem, milyen idegesítő, ahogy rág evés közben. Mindig is ilyen pocakja volt?
7. Elkezdtél chatelni az egyik exeddel. Hát, ha már a múltat is szebbnek látod, mint a mostani helyzetedet, és arra gondolsz, régen mennyivel izgibb volt a szerelmi életed, már nem választ el sok attól, hogy kikezdj egy másik sráccal. Akár az exeddel.
8. Elképzelted, hogyan lépnél félre. – Hm, lakik egy helyes srác a szomszédban, egyszerűen csak becsöngetek hozzá, és megkérem, hogy nézze meg, mi a baj a fűtéssel. Nálam.
9. Amikor elmész a csajokkal bulizni, egyre szexisebben öltözöl fel. Nem véletlen, hogy a pasid még azt is megkérdezi: „Csak nem másnak szeretnél tetszeni?". Te pedig azonnal elpirulsz.
10. Minden barátnődre féltékeny vagy, akik arról mesélnek, milyen vérforraló találkáik vannak. Csak nem hiányzik neked is a kötetlen szingli élet és az ismerkedés izgalmai?

Share Your Thoughts!

0 commenti:

Posta un commento

Floating Ad

Copyright © 2013 GagBox™ is a registered trademark.

Designed by GagBox Inc. Share on Blogger Template Free Download.