AD (728x60)

martedì 7 luglio 2015

Ilyen vagy az ágyban a csillagjegyed szerint

Az, hogy milyen hónapban születtünk, nem csak arról mesél, hogyan viselkedünk nagy társaságban, hanem arról is, milyenek vagyunk intim helyzetben. Tudd meg, hogy vadmacska vagy-e az ágyban, esetleg odaadó tündér!

Bak: XII. 22. - I. 20. A Bak jegy szülöttei a misszionárius póz szerelmesei: lojálisak, következetesek és a biztonságra törekednek. Ha te is közéjük tartozol, akkor örülhetsz, mert bár nem te vagy a legkreatívabb szerető, az biztos, hogy a rád bízott „feladatokat” a legjobb tudásod szerint végzed el.
Vízöntő: I.21. - II.20. Bátor és kísérletező vagy, ha Vízöntőként éled a mindennapjaidat. Szereted a meglepő és a szokatlan pózokat, és nem félsz a merészebb dolgoktól sem. Nem ítélkezel a partnered felett, ha kissé furcsa vágyai vannak, de nem csak emiatt imádnak a pasik: kellemes, szexi természeted is nagyon vonzó.
Halak: II.21. - III. 20. Ha a Halak jegyében láttad meg a napvilágot, akkor érzelmes, gondoskodó személyiség vagy – te nem szexelsz, hanem szeretkezel. Hamar kötődni kezdesz a másikhoz, ezért az olyan pózokat részesíted előnyben, amikben szinte rátapadhatsz a kedvesedre. Mindig a partnered igényeit tartod szem előtt, nem a sajátjaidat, és hajlamos vagy arra, hogy hancúr közben teljesen kilépj a való világból.
Kos: III. 21. - IV. 20. A jegy nevéhez híven kalandvágyó és impulzív Kosként szívesen letepered a partneredet. Erős, kezdeményező típus vagy, nem vársz arra, hogy a másik tegye meg az első lépést. Energikusságod igazi vadmacskává tesz az ágyban, ami nagyon imponáló lehet a férfiak számára.
Bika: IV. 21. - V. 20. Lusta, ugyanakkor kitartó vagy, így, bár szívesebben bízod a másikra a munka nagy részét, nem partra vetett halként fekszel az ágyban. Praktikus, megbízható természeted nem engedi, hogy belemenj egyéjszakás kalandokba, a szerelmet és a hosszú távú kapcsolatokat keresed. Talán éppen ezért hajlamos vagy kicsit birtokolni a partneredet.
Ikrek: V. 21. - VI. 21. Energikus, nagy képzelőerővel megáldott személyiséggel van dolga annak, aki veled kezd: nem véletlen, hogy szinte mestere vagy az orális szexnek. Kíváncsiságod és spontaneitásod miatt nálad szóba sem jöhet kétszer ugyanaz a póz, mindig az újdonságot keresed, és a változatosságra törekszel. Ha a kedvesed nem partner ebben, akkor előbb-utóbb unalomba fullad a kapcsolatotok.

Share Your Thoughts!

0 commenti:

Posta un commento

Floating Ad

Copyright © 2013 GagBox™ is a registered trademark.

Designed by GagBox Inc. Share on Blogger Template Free Download.