AD (728x60)

martedì 7 luglio 2015

Így vészeld át a magányos napokat! - 5 tuti tipp távkapcsolatban élőknek

Másik városban dolgozik a szerelmed? Hamarosan újra együtt lesztek, de még nem tudod pontosan mikor? Fel a fejjel! Adunk néhány tippet, melyekkel könnyebben átvészelheted az időszakot, amikor távol vagytok egymástól! 1. Beszélj hozzá! Beszélgessetek sokat! Természetesen nem kell egész álló nap a telefonon lógnotok, -nem is lenne kivitelezhető a munka és a napi teendők miatt - inkább sokszor csevegjetek, de keveset, és azt napi rendszerességgel! Meséljétek el, hogy mi történt veletek aznap! Akár "rágósabb" témákban is elmerülhettek, ha úgy tartja kedvetek, ám ezt csak és kizárólag akkor tegyétek, ha magatokban vagytok, és egyikőtök sem siet valahová!
2. Visszaszámlálás indul! Tűzzetek határidőket! Sokat segít, ha konkrétan tudjátok, hogy mikor fogtok találkozni legközelebb. A visszaszámlálás izgalommal tölti el a hétköznapokat. Törekedjetek arra, hogy idővel a tiétek se távkapcsolat legyen!
3. Egyedül nehezebben megy Tervezzetek olyan programokat, amelyeket akár közösen is csinálhattok! Például ha megy a tévében egy jó film, amely mindkettőtöket érdekel, akkor nézzétek egyszerre. Vágjatok bele együtt valamibe, mondjuk kezdjetek el egyszerre franciául tanulni, vagy próbáljatok ki valami új sportot! 4. Ne vidd ágyba a haragodat! Ha összekaptatok valamin, sose térjetek haraggal nyugovóra! Lefekvés előtt beszéljétek meg a dolgokat, hogy reggel mindketten újra könnyű szívvel ébredhessetek! 5. Maradj az, aki vagy! Használd ki az időt, amit külön kell töltenetek, és művelődj! Tanulj, fejlődj, járj szórakozni a barátaiddal, élvezd a családod társaságát és az életet! A legfontosabb, hogy ne gubózz be, maradj az, aki a megismerkedésetekkor voltál - hiszen ő "abba a lányba" szeretett bele!

Share Your Thoughts!

0 commenti:

Posta un commento

Floating Ad

Copyright © 2013 GagBox™ is a registered trademark.

Designed by GagBox Inc. Share on Blogger Template Free Download.