AD (728x60)

martedì 7 luglio 2015

Hmm, micsoda férfiak! - 5 magyar sztárpasi, akivel szívesen randiznánk

A magyar sztárok között is akad jóképű pasi! Így most összegyűjtöttünk 5 szívtiprót, akivel szívesen elmennénk egy gyertyafényes vacsorára. Fehér Balázs A 32 éves Don Huan a The Carbonfools énekeseként biztos meglepne minket egy szerenáddal, bár valószínűleg már csábos pillantásától elolvadnánk.
Baronits Gábor A 25 éves színész fiatal kora ellenére igazi sármos pasi és az alacsonyabb lányok vágyálma, hisz mindössze 178 centi magas. Gábor mellett szól hihetetlen stílusérzéke is, melyet már díjaztak is és persze ki ne vágyna egy igazán elbűvölő anyósra!
Szilágyi Áron A 25 éves olimpiai és világbajnok magyar kardvívó nem csak kidolgozott testével, de gödröcskés mosolyával is levett minket a lábunkról.
Karalyos Gábor A 35 éves színművész kisfiús bájával lopta be magát a szívünkbe és a listára. Egy biztos, vele újra felfedeznénk a Moszkva teret!
Éder Krisztián A valaha SP-ként emlegetett 26 éves énekes ma már fotózással keresi a kenyerét és bizony külsőre is sokat változott. Habár a kisfiús báj maradt, némi izmot felszedett és dögös tetkókat varratott magára.

Share Your Thoughts!

0 commenti:

Posta un commento

Floating Ad

Copyright © 2013 GagBox™ is a registered trademark.

Designed by GagBox Inc. Share on Blogger Template Free Download.