AD (728x60)

martedì 5 agosto 2014

Győzike mentális zavarban szenved? Azt állítja, igen!

Bipoláris zavar jeleit és nyugtatók, valamint altatók túladagolását diagnosztizálták nála az orvosok a kórházban. Győzi szerint a TV2 készítette ennyire ki, ezért ütötte meg a szerkesztőnőt.


Néhány napja rúgta ki a csatorna a showmant az Édes Élet című műsorból, mert a felvételek alatt az egyik szerkesztőnőt brutálisan megtámadta és veréssel fenyegette. Azóta Győzike járt az RTL Klubnál is, de most egy kórházból jelentkezett, ahol komoly problémákat találtak nála az orvosok. 
Állítása szerint három napon át kezelték a Merényi Gusztáv kórház addiktológiai rehabilitációs osztályán, ahonnan zárójelentést is kapott. Az orvosi dokumentum szerint Győző az addiktológiai rehabilitációs osztályon kezelték. Az itt végzett vizsgálatok pedig nyugtatók és altatók káros használatát, bipoláris zavar tüneteit, valamint érzelmi funkciók és napi rutinfeladatok elvégzésének enyhe problémáját állapították meg. Ez azt jelenti, hogy Győzike túl sok gyógyszert vett be a vizsgálat előtti pár napban, így az ominózus botrány idején is. „Megjegyző és megőrző emlékezete főleg a közelmúlt eseményeire károsodott. Hangulata felhangolt. Intellektuális teljesítménye korának, iskolázottságának megfelel. Alvászavara van, de étvágya jó." – írták a zárójelentésben.
A salgótarjáni híresség azt állítja, hogy egyáltalán nem emlékszik a szerkesztőnővel való incidensre, de a kirúgása miatt éhen halhat a családja. „ Az egész családom élete ment ezzel tönkre! – panaszkodott Győzike a Blikknek, és arról is beszámolt, hogy mennyi gyógyszert kell szednie. „Tessék, itt van a zárójelentés, amiből látszik, hogy napi 8 tablettát kell bekapnom, és kezelés alatt állok, aludni sem tudok, és már az incidens előtti napokban is idegi problémáim voltak. Tönkretettek, előre kitervelten így rúgtak ki!” – kesereg Győzi, aki becsületsértésért és rágalmazásért feljelenti a TV2 szerkesztőjét.

Share Your Thoughts!

0 commenti:

Posta un commento

Floating Ad

Copyright © 2013 GagBox™ is a registered trademark.

Designed by GagBox Inc. Share on Blogger Template Free Download.