AD (728x60)

venerdì 7 agosto 2015

5 árulkodó jel, hogy a pasas megcsal

Azért olvasod most ezt a cikket, mert vélhetően az a gyanúd, hogy a szerelmed megcsal. Természetesen nem azt akarjuk bemagyarázni, hogy a férfi, aki mellett minden reggel ébredsz félrelép, de akadnak árulkodó jelek. Íme 5 dolog, amely arra utalhat, hogy a pasi kifelé kacsingat!

1. Nincs szex

Ha már az eddig rendszeresnek nevezett heti egy alkamas szeretkezés is elmarad, és a párod sosem kezdeményez, az igen rossz jel. Nem biztos, hogy a te pasid ágyba bújt már azzal a bizonyos harmadikkal, ám a hűtlen férfiak többsége azért nem fekszik le a párjával, mert lelkiismeretfurdalásuk van, vagy éppen a szeretőjük után vágyakoznak.

2. Magányos lány

Gyakran vagy egyedül otthon? A pasid szinte sosem visz magával, ha elmegy valahová? Már az is megesik, hogy éjszakára sem tér haza? Mindenképpen eljött az őszinte beszélgetés ideje - még akkor is, ha nem másik nőnél tölti az estéket.

3. Új ruhatár

​Ha a párod hirtelen trendibb, divatosabb holmikban kezd járni, túlzottan odafigyel a külsejére, ám az új göncöket nem akkor ölti magára, amikor együtt mentek valahová, könnyen lehet, hogy valaki más tollászkodik. A stílusváltás arra is utalhat, hogy szeretne jobban tetszeni, de akár már kialakult viszony is lehet a háttérben.

4. Elkezd konditerembe járni

​Ha a pasid egyik pillanatról a másikra fogyókúrába kezd, netán konditerembe is eljár, hogy formába lendüljön, minden bizonnyal tetszeni akar. Amennyiben eközben veled folyamatosan mogorva, előfordulhat, hogy egy másik nő figyelmét próbálja felkelteni.

5. Gyanúsan sok ajándék

A szerelmes férfi ajándékozni szokott, de létezik az a bizonyos bűntudat-ajándék is, amely egészen másfajta szerepet tölt be. Ugyanúgy ki nem mondott dolgokról tanúskodik, csak a szerelem helyett ezúttal a túl nehéz igazság nyomhatja szíved választottjának lelkét. Ha tehát szomorú arccal egyre többet kedveskedik, előfordulhat, hogy másik nő van a dologban.

Share Your Thoughts!

0 commenti:

Posta un commento

Floating Ad

Copyright © 2013 GagBox™ is a registered trademark.

Designed by GagBox Inc. Share on Blogger Template Free Download.