AD (728x60)

lunedì 22 giugno 2015

Szeretnél fiatalabbnak kinézni és tovább élni? Próbáld ki ezt az elixírt!

Nagyon sok ember keres manapság olyan csodaszert, amely kívülről segít fiatalodni, belülről pedig segít egészségesebbnek maradni és ezáltal tovább élni.

Számos cég megragadja ezt az érdeklődést és reklámozza a drágábbnál drágább “csodaszereit”, amelyek kémiai anyagokkal vannak tele és a cél elérésére semmilyen garancia nincs.
A tibeti orvosok és szakemberek számára azonban felmutatható eredmények vannak az alábbi elixírrel kapcsolatban, ők ezt a receptet írják fel a fiatalság elixírjeként. A keverék segít kisimítani a ráncokat és belülről megtisztítani a szervezetet, ezáltal a szervek hosszabb ideig maradnak egészségesek, természetes úton.
Ha ragaszkodunk a szabályhoz, minden nap fogyaszthatjuk az elixírt egy hónapon át, ezalatt az időszak alatt energikusnak érezzük magunkat. Amellett, hogy a keverék kiválóan alkalmas a fiatalos bőr megőrzésére, tisztítja a májat is. Abban az esetben, ha vese betegségben szenvedünk, tilos alkalmazni az elixírt.

Hozzávalók:
100 gramm friss citrom leve
200 gramm méz
50 ml minőségi olívaolaj
Elkészítés:
Alaposan keverjük össze a keveréket és tároljuk egy zárható üvegben, hűvös, száraz helyen.

Használat:
Minden reggel éhgyomorra kell fogyasztani belőle egy kanál erejéig, de nem szabad ennél többet, nem szabad túlzásba esni. Évente kétszer, két hónapon keresztül fogyasszuk, mi magunk válasszunk egy tetszőleges időszakot, mi az ősz és a tavasz kivételével történjen!

Share Your Thoughts!

0 commenti:

Posta un commento

Floating Ad

Copyright © 2013 GagBox™ is a registered trademark.

Designed by GagBox Inc. Share on Blogger Template Free Download.