AD (728x60)

mercoledì 5 agosto 2015

A 7 legfurcsább dolog, amit a pasik imádnak egy lányon

Nem mindig azért van oda a srác, amire a lány gondol.

Sok lány hajlamos azt gondolni, ahhoz, hogy meghódítson egy pasit, feltétlenül szükséges, sőt, elég a dekoratív külső. Pedig ez nem így van, a srácokat sokszor olyasmi fogja meg egy lányban, amire az álmában sem gondolna. Megkértünk néhány fiút, hogy névtelenül mondják el, mi az, amit imádnak a másik nem képviselőiben, és szerintük senki nem gondolna rá - íme, a válaszok!

1."Régen nem tetszettek az okos lányok, de mióta egyetemre járok, azt vettem észre, hogy sokkal jobban bejön, ha valakinek a külsején is látszik, hogy értelmes. Van egy ilyen típus, amit úgy tudnék leírni, hogy szemüveg, hátrakötött haj, nagyon kevés smink és blúz."



2."A rövid hajú csajok a gyengéim, eddig csak ilyen barátnőm volt. Szép a hosszú haj, meg minden, de van valami a rövid hajú lányokban, amit nem tudok megmagyarázni, egyszerűen dögösek!"













3."Imádom a szerény lányokat. Szerintem sokkal szexisebb, ha egy lány nem tudja magáról, hogy csinos, mint ha túlságosan meg van elégedve magával. Így az én feladatom, hogy elhitessem vele, milyen szép."




















4."Nem vagyok egy görög isten, és szerintem ezért is vonzanak a tökéletlen lányok. Nekem a modellkülső túl steril, szeretem, ha van egy kis pocak, egy kis narancsbőr vagy pár terhességi csík a női testen."





















5."A vékony ajkak, főleg, ha a felső ajak még vékonyabb, mint az alsó."
















6."Szerintem az egyedi nevetés a legszexisebb. Szeretem, ha valaki feltűnően és hangosan nevet, akkor is, ha nyilvános helyen van. Engem nem érdekel, hogy mit gondolnak mások, és tetszik, ha a lány is ilyen."













7."Az a legjobb, amikor először látom a barátnőmet kócos hajjal és smink nélkül, mert ha már ezt az arcát is látom, az a bizalom jele. Azt vettem észre, hogy a lányok nagy része sokkal fiatalabbnak tűnik így, és én szebbnek találom a természetességet."



Share Your Thoughts!

0 commenti:

Posta un commento

Floating Ad

Copyright © 2013 GagBox™ is a registered trademark.

Designed by GagBox Inc. Share on Blogger Template Free Download.