AD (728x60)

domenica 22 febbraio 2015

7 dolog ami nélkül nem lesz komoly kapcsolatod

Kommunikálj!

A hosszú kapcsolatban fontos, hogy ha valami zavar, azt minél nyíltabban, és érzelmi zsarolás nélkül add a párod tudtára, és lehetőleg minél hamarabb, amint felmerül. Így elkerülheted, hogy a szőnyeg alá söpört dolgok felhalmozódjanak és később alattomosan visszaüssenek.

Egyedüllét

Ha régóta együtt vagytok, különösen, ha együtt is éltek, nagyon fontos, hogy mindkettőtöknek legyen szabadon felhasználható ideje, amit a másiktól külön tölthet, lehetőleg teljes magányban. Így mindketőttöknek van ideje felfrissülni és rendezni a sorait.

Közös kalandok

Időtől időre megújíthatjátok az egymáshoz fűződő kapcsolatot, ha új kihívásokat és kalandokat vállaltok ismeretlen terepen. Ez lehet sport, hobbi, vagy bármilyen közös vállalkozás, ami örömet okoz és adrenalint termel.

Időbeosztás

Ha régóta együtt éltek, könnyen beszippanthat a hétköznapi rutin, és egy idő talán azt veszitek észre, hogy elmentek egymás mellett, és nem jut energiátok valóban figyelni a másikra. Ezért hasznos, ha minden hétre beterveztek egy olyan idősávot, amit csak egymásra szántok, és ami alatt kiszakadhattok a hétköznapokból.

Barátok

Jusson időtök a barátaitokra is, és ne szigeteljen el tőlük a kapcsolatotok. Akár együtt, akár külön-külön, tervezzetek programot a barátaitokkal, hiszen ők is az életed részét képezik és olyasmit adhatnak, amit a párod nem.

Türelem

Ahhoz, hogy valakivel hosszú ideig együtt tudj maradni, olykor nem kevés türelemre, toleranciára és kompromisszumkészségre van szükség. Természetesen, ezt a párodtól is érdemes elvárnod: legyen meg az egyensúly, és ne mindig te legyél az, aki beadja a derekát.

Flört

Attól, hogy már túl vagytok az ismerkedésen, még nem kell kiitatnod a flörtöt a kapcsolatból. Néha újra elcsábíthatod a párod, és hagyhatod, hogy azt érezze, tennie kell érted.

Share Your Thoughts!

0 commenti:

Posta un commento

Floating Ad

Copyright © 2013 GagBox™ is a registered trademark.

Designed by GagBox Inc. Share on Blogger Template Free Download.