AD (728x60)

lunedì 22 giugno 2015

5 tipp, hogyan tartsd meg a pasid

Szemeztetek, randiztatok, és most már egy pár vagytok. De hogyan tovább? Milyen hibákat kerülj el, és mi az, amivel magad mellett tarthatod álmaid lovagját?

A férfit nem megszerezni, hanem megtartani művészet! Sok nő, ha már "övé" a pasi, nem fordít elég figyelmet arra, hogy nincs bebetonozva egy kapcsolat sem.

Ne akard megváltoztatni!

Ismerd meg a párod, és azt szeresd benne, aki ő valójában. Sok nő szinte önkéntelenül szeretné a párját egy elképzelt ideállá faragni. Ha az elején tetszett a függetlensége, akkor fél év után is el kell fogadnod, hogy a barátai is fontosak, és nem mindig ül a szoknyádon. A te igényeid változtak meg, és nem a pasid! Ha azonban nem a pasi személyiségéből fakad, amit elvársz tőle, akkor nem tud megváltozni, és nagy valószínűséggel nem is akar. Vagy ha a kedvedért megteszi, az már nem ő lesz, és nem fogja jól érezni magát a ráerőltetett szerepben.

Tartsd tiszteletben a hobbiját!

Nem érted, mit eszik azon az ócska motoron? Vagy, hogy miért barkácsol órákon keresztül? Férfi mivoltukból fakad, hogy imádnak szöszmötölni, gyűjteni, felújítani. Ilyenkor visszavedlenek bütykölő kisfiúvá. Érdeklődj szerelmed hobbija iránt. Nagyon hálás lesz, ha tudod, mi az az imbuszkulcs, és téged is beavathat szenvedélyébe.

Magánszféra

Egy kapcsolatban élőnek ugyanolyan fontos a belső, szó szoros értelemben vett magánélete, mint egy egyedülállónak. Szükség van külön töltött időre is, hiszen hamar unalomba fulladhat az a kapcsolat, ahol a felek nem tesznek egymás nélkül semmit. Ahogy neked is igényed van arra, hogy a barátnőiddel találkozz, ő is szeret néha távol lenni. Hogy aztán ismét közel kerülhessetek.

Hagyd, hogy ő legyen a férfi!

Az emancipációból fakadóan sok nő összekeveri az egyenlőséget az azonossággal. Attól, hogy nem férfias viselkedéssel fejezed ki az egyenlőséget, még az vagy. Jó, ha az otthon falai közt megmaradnak a klasszikus női és férfi szerepek. Ha a munkahelyeden tíz embert irányítasz, attól otthon még nem kell ezt tenned. Légy finom és nőies, és hagyd, hogy ő legyen az erős, védelmező férfi (és hagyd figyelmen kívül ezt a tanácsot, amikor ágynak esik, mert akkor bizony nem erős férfi, hanem ápolnivaló nagybeteg). Ez természetesen nem az otthoni 24 órás szobaszervízt jelenti, hanem azt, hogy nőies és befogadó vagy, és kedvesen kéred, hogy ugyan tegye már meg, hogy elmosogat.

Maradj vonzó

Van egy mondás, miszerint a kapcsolat hosszával egyenesen arányos a nők bugyimérete. Pedig ő két, három, tíz év után is szeretné, ha szexi lennél. Ha azt látja, hogy otthonról mindig csinosan és illatosan mész el, hétvégén viszont mackónadrágban gubbasztasz, akkor bizony előfordulhat, hogy másfelé fog kacsintgatni. Tiszteld meg a párod azzal, hogy neki ugyanolyan szép vagy, mint másoknak.

Share Your Thoughts!

0 commenti:

Posta un commento

Floating Ad

Copyright © 2013 GagBox™ is a registered trademark.

Designed by GagBox Inc. Share on Blogger Template Free Download.