AD (728x60)

venerdì 7 agosto 2015

Ezt ne csináld csókolózás közben! - 5 hasznos tipp

A csókolózást sosem lehet elég tökéletesen csinálni, ezért kell állandóan fejleszteni "csókos" képességeinket. Bár korábban írtunk róla, hogy a nők jobban csókolnak, mint a férfiak, azért egyik hölgynek sem árt, ha felfrissíti a tudástárát. Adunk 5 tuti tippet!

1. Lassan a nyelvvel!

Csók és csók között is van különbség, ezért ha először csókolsz meg egy férfit, ne használd egyből a nyelvedet! A nyelves csók a ráadás. Senki sem ront ajtóstul a házba, szóval csak akkor "vedd elő" a nyelved, ha már elérkezettnek látod az idejét és ha érzed, hogy a partnered is nyitott rá.

2. Ne gondolkodj annyit!

Agyalós típus vagy? Megtervezed előre minden lépésed? Ne tedd! Legalább csókolózás közben ne. Hagyd, hogy a dolgok maguktól megtörténjenek és feledkezz bele az "akcióba".

3. Ne légy nyálas!

Csak óvatosan vele, te sem szereted, ha úgy érzed magad a csókcsata után, mintha nyálfürdőt vettél volna. Csak mértékkel! A kevesebb néha több, és sokkal szexisebb is!.

4. Harapni nem ér

Ha nem vagy biztos benne, hogy a férfi, akit csókolsz szereti, ha harapdálják az ajkait, akkor inkább ne kísérletezz! A harmdik-negyedik felfűtött alkalommal már bevetheted, de akkor is csak finoman, nehogy felszisszenjen fájdalmában.

5. Ami a szívén, az a száján

​Figyelj és próbáld venni a férfi ajkának jelzéseit. A pasi legtöbbször úgy csókol, ahogyan szeretné, hogy csókolják őt, szóval tartsd észben mikor, hogyan és hol halmoz el csókokkal, mert valószínűleg ugyanezt a technikát várja el tőled is.

Share Your Thoughts!

0 commenti:

Posta un commento

Floating Ad

Copyright © 2013 GagBox™ is a registered trademark.

Designed by GagBox Inc. Share on Blogger Template Free Download.