AD (728x60)

lunedì 22 giugno 2015

Sztárok akiknek vér tapad a kezükhöz

Akárcsak a hétköznapi embereknek, úgy a sztároknak is vannak olyan élményeik, amikre enyhén szólva sem büszkék. Sok híresség például oltott már ki emberéletet – íme, a 4 legismertebb "bűnös" celebritás! 

1. MATTHEW BRODERICK

Sarah Jessica Parker férje fiatalon volt részese egy tragikus eseménynek. Matthew Broderickakkori barátnőjével, a Dirty Dancing főszereplőjével, Jennifer Grey-jel autózott, amikor valamilyen oknál fogva áttért a szembejövő sávba, és összeütközött egy másik autóval. A vétlen sofőr és utasa is meghalt. 

2. SNOOP DOGG

A vagány rappert azzal vádolták, hogy meggyilkolta egy rivális banda tagját, Philip Woldermariamot. Bár Snoop Doggot évekkel később felmentették a vádak alól, nem tudni, valóban ártatlan volt-e.

3. BRANDY

AZ R&B ÉNEKESNŐ KARRIERJE EGÉSZEN 2006-IG MEREDEKEN ÍVELT FELFELÉ, ABBAN AZ ÉVBEN AZONBAN SAJNÁLATOS DOLOG TÖRTÉNT. BRANDY ÉPPEN HAZAFELÉ TARTOTT LOS ANGELES EGYIK LEGVESZÉLYESEBB AUTÓÚTJÁN, ÁM NEM VETTE ÉSZRE, HOGY LELASSULT A FORGALOM, ÉS NEKIÜTKÖZÖTT AZ ELŐTTE SZABÁLYOSAN HALADÓ AUTÓNAK. A VÉTLEN SOFŐR AZONNAL ÉLETÉT VESZTETTE, BRANDY PEDIG AZÓTA SEM TUD SZABADULNI  A BŰNTUDATTÓL. 

4. O. J. SIMPSON

A CSUPASZ PISZTOLY SZERENCSÉTLEN RENDŐRÉT ALAKÍTÓ, A SZÍNÉSZET ELŐTT SPORTTAL FOGLALKOZÓ O. J.  SIMPSON GYILKOSSÁGI PERE AZ EGYIK LEGNAGYOBB VISSZHANGOT KIVÁLTÓ ESEMÉNY VOLT AMERIKÁBAN. AZZAL VÁDOLTÁK, HOGY FÉLTÉKENYSÉGBŐL MEGÖLTE EXFELESÉGÉT ÉS ANNAK BARÁTJÁT, ÉS BÁR SZÁMOS BIZONYÍTÉKOT TALÁLTAK BŰNÖSSÉGÉRE, ÜGYVÉDJEINEK KÖSZÖNHETŐEN FELMENTETTÉK


Share Your Thoughts!

0 commenti:

Posta un commento

Floating Ad

Copyright © 2013 GagBox™ is a registered trademark.

Designed by GagBox Inc. Share on Blogger Template Free Download.