AD (728x60)

mercoledì 8 luglio 2015

4 biztató jel, hogy a kapcsolatod tartós lesz

Nincs olyan recept, ami minden párkapcsolatnál egyformán működne, de vannak olyan jelek, melyekből könnyen leszűrhetjük a következtetést és eldönthetjük, hogy a bimbózó szerelem tartós lesz-e vagy sem. Közös időtöltés A kapcsolatok egyik alapvető összetevője, hogy amikor kettesben vagytok is ugyanolyan jól szórakoztok, mint társaságban. Fontos, hogy megtaláljátok a módját annak, hogy ezt az időt is vidáman, nevetve töltsétek el – ha ez nincs meg, a jövőben sok problémára számíthattok.
Őszinteség Addig egy kapcsolat sem fog tökéletesen és zökkenőmentesen működni, amíg a két fél nem teljesen őszinte egymással. Ha a pároddal képesek vagytok feltétel nélkül mindent megbeszélni és megosztani, akkor a kapcsolatotok biztos alapokon fog állni – hosszú távon pedig ez az egyik legfontosabb dolog.
Fesztelenség Ha kettesben vagytok, nem rágódtok folyamatosan azon, hogy mivel kéne kitöltenetek a beszélgetések közötti csendet és nem törekedtek arra, hogy minden percben tökéletesen nézzetek ki, csak élvezitek egymás társaságát. Nem kell minden pillanatnak mesébe illően tökéletesnek lennie, az a fontos, hogy ti jól érezzétek magatokat a bőrötökben.
Összecsiszolódás Az ember egy kapcsolatban rengeteget csiszolódik, de a változás csak egy bizonyos mértékig számít normálisnak. Természetesen ritka az olyan kapcsolat, ahol senkinek sem kell feladnia semmit, de ha az egyik félnek gyökeresen meg kell változnia azért, hogy összepasszoljanak, az nem jelent túl jót a jövőre nézve.

Share Your Thoughts!

0 commenti:

Posta un commento

Floating Ad

Copyright © 2013 GagBox™ is a registered trademark.

Designed by GagBox Inc. Share on Blogger Template Free Download.