AD (728x60)

martedì 7 luglio 2015

A szerelem 10 parancsolata

A szerelemhez is létezik 10 parancsolat, amit ha betartunk elkerülhetjük a hullámvölgyeket, az érzelmi zavarokat és egy erős, stabil, akár egy életen át tartó kapcsolatunk lehet.

Lássuk a szerelem 10 parancsolatát!

1. Az egyik legfontosabb, hogy soha nem szabad hazudnunk, még akkor sem, ha kegyes hazugságról van szó. Ha egyszer is azon kap a párod, hogy titkolóztál és hazudtál, a bizalom megszűnik.
2. A beszélgetés és a kommunikáció nagyon fontos. Egy pár, ha nem kommunikál, megszűnik a köztük lévő vonzerő és megromlik a kapcsolat. Mindegy miről, de mindig legyen közös téma.
3. Figyeljünk a párunkra, és még akkor támogassuk a hóbortjait, szokásait, ha azokkal nem értünk egyet. A figyelmesség fontos egy kapcsolatban.
4. Ne akard mindig magad mellett tudni a párod. Minél jobban tiltod, annál jobban vonzza majd a vágy és a kíváncsiság, hogy menjen. De ha szabad utat adsz neki, a kíváncsiság eltörpül és melletted akar majd lenni.
5. Ne veszekedjünk. Hagyjunk időt minden esetben letisztulni a dolgoknak, aludjunk rá egyet, és mindig tiszta, nyugodt fejjel beszéljük meg a problémákat.

6. Legyünk hűségesek. Ha párkapcsolatban élünk, legyünk hűek ahhoz, aki mellettünk van. Ha úgy érezzük, ez nem tesz boldoggá minket, ne a megcsalást válasszuk, hanem vagy a megbeszélést, vagy az elengedést.
7. Attól, hogy párkapcsolatban élünk, nem szabad elhanyagolnunk önmagunkat, bár sok ember beleesik ebbe a csapdába, és így a partner nem látja már benne a szépséget. Egy-egy új ruha darab, vagy fehérnemű igazi frissítőként hat majd.
8. Ha egy bizonyos ideig nem túl aktív a párkapcsolatban a szex, nem kell új vizekre evezni, vagy rögtön a szakításra gondolni. Találjunk ki más közös programot, ami egy új érzést ad, és az így felújult hormonok visszaterelnek a normális útra.
9. Mindig vegyük észre párunkban a jót és ne csak a rossz tulajdonságait vágjuk a fejéhez. Senki nem tökéletes, de a sok jó miatt szerettünk a másikba.
10. Mindig legyen egy-egy kedves szavunk a mellettünk élő emberhez. A dicséret mindenkinek jól esik és mindenki szívét melengeti.

Share Your Thoughts!

0 commenti:

Posta un commento

Floating Ad

Copyright © 2013 GagBox™ is a registered trademark.

Designed by GagBox Inc. Share on Blogger Template Free Download.