AD (728x60)

martedì 4 agosto 2015

8 flörttrükk, amit a pasik valójában ki nem állhatnak

Ugye ha megismersz valami szuper helyes srácot, te is azonnal csábító üzemmódba kapcsolsz? Pedig van pár dolog, amit jobb lesz kihagynod, mielőtt még végleg elüldöznéd!



1. Affektálás
Ne, ne és ne! És ezzel mindent el is mondtunk!
2. Gügyögés
Ez pedig tényleg tiltólistás! Hagyd meg a babáknak, a pasik inkább azt csípik, ha igazi férfiként kezeled őket.
3. Beszólogatás
Azt nagyon bírják, ha néha odaszólsz nekik valami vicceset, vagy cukkolod őket, de tudnod kell hol a határ. Hidd el, ők is érzékenyek!
4. Erőltetett hajdobálás
Ugye tudod, hogy ez igazából sosem volt menő? Ráadásul a srácok már annyiszor láttak ilyet, hogy egyenesen unják.
5. Miss Elérhetetlen
Valld be, hogy te is eljátszottad már a megközelíthetetlen csajszit csak azért, hogy még jobban az ujjad köré csavard. Ezt a játékot tényleg ki nem állhatják...
6. Féltékennyé tevés
Nyugi, anélkül is rájön majd, hogy a pasik imádnak, hogy állandóan bizonygatnád mennyire népszerű vagy. A más srácokkal való flörtölés miközben vele kavarsz pedig szörnyen ciki!
7. Kamu érdeklődés
Ne játszd el a nagy foci rajongót, és ne akard elhitetni vele, milyen nagy videójátékos vagy, csak azért, hogy vagányabbnak tűnj a többi lánynál, és bevágódj nála. Inkább valld be azt, hogy PLL-fan vagy és gyűjtöd a magassarkúkat.
8. Dögösség kimaxolva!
De a szexistennőt sem kell mindenáron megmutatni, a túlzott erőlködés nem a Cosmo lány stílusa. Te anélkül is tutijó csaj vagy!
9. Titkos emotikonok
Iktasd ki őket az üzidből, csak akkor rakj flörtölős szmájlikat, ha tényleg komolyan gondolod az incselkedést! Az állatkákat és az egyéb cuki ikonokat pedig végképp felejtsd el, azokat inkább a tartogasd a barátnőidnek!

Share Your Thoughts!

0 commenti:

Posta un commento

Floating Ad

Copyright © 2013 GagBox™ is a registered trademark.

Designed by GagBox Inc. Share on Blogger Template Free Download.