AD (728x60)

venerdì 7 agosto 2015

Íme, a legtipikusabb szerelmespárok listája - Ti is közéjük tartoztok?

Ahogy az emberek, úgy a szerelmespárok is különböznek egymástól. Vannak, akik az utcán is nyalják-falják egymást, míg mások a kezüket sem fogják meg a "nyilvánosság" előtt. Nézd meg, ti melyik csoportba tartoztok!

A vagyonos pár

A gazdag férfi és a gazdag nő, jól fizető munkával, gyönyörű lakással, szuper autóval és márkás ruhákkal – ismerős? Ők azok, akiknek mindig van idejük mindenre, ráadásul - látszólag - soha nem hibáznak. Ha mindezek mellé még kedvesek is, akkor el lehet merengeni rajta, nem csupán álca-e a tökéletesség.

Az őrülten szerelmesek

Nem tartoznak a szégyenlős emberek közé: ha éppen az utcán támad kedvük egy heves csókcsatához, akkor szemérmetlenül birtokba veszik egymás száját és nyelvét. Mindig, minden körülmények között fogják egymás kezét, állandóan a másikról beszélnek, és még társaságban sem képesek egy kis távolságot tartani. Ha lehet, ne velük csinálj közös programot!

Akik folyton szakítanak

Senki sem tudja, miért vannak még mindig együtt, hiszen a legkisebb dolgon is úgy össze tudnak veszni, hogy végül szakítanak. Hol kibékülnek, hol külön vannak – szinte követni sem lehet az észjárásukat. Mivel nincs részük túl sok boldog pillanatban, csak szomorú, reményvesztett arckifejezéssel láthatod őket.

Sportosék

Hegymászás, futás, úszás, síelés – ezek a mindennapos programok annak a párnak, akik talán még a másiknál is jobban imádják a sportot. Vádlijuk, karjuk akár az acél, elméjük soha meg nem nyugszik, bátorságuk határtalan; nekik egy hétvégi kikapcsolódás nem a pihenésről, a nyaralás nem a napozásról, a karácsony pedig nem a békés „otthonülésről” szól.

A távkapcsolatban élők

Állandóan utaznak, hol egyik, hol másik van távol, így esélytelen, hogy egy hétnél több időt folyamatosan együtt töltsenek. Nincsenek túlzottan kibékülve a helyzettel, ennek ellenére próbálják a távkapcsolat pozitív oldalát hangsúlyozni. Néha persze kibuknak, és elmondják, mennyire szeretnének kikecmeregni ebből a "se itt, se ott" szituációból. Nem túl irigylésre méltó a helyzetük, az biztos.

Akik állandóan otthon ülnek

Mintha már a nyugdíjas éveikre gyúrnának, olyan visszafogottak és otthonülők. Szinte sehova nem mennek, vagy ha mégis, amilyen hamar csak tudnak, hazasomfordálnak. Azt vallják, egy jó könyvvel, egy izgalmas társasjátékkal, vagy egy kreatív filmmel semmi és senki nem veheti fel a versenyt.

A szeretkezés szerelmesei

Enyhén szólva is rendben van a nemi életük, és ennek amilyen gyakran csak lehet, hangot is adnak - az ágyban és azon kívül is. Ha kell, nyíltan beszélnek a szexuális szokásaikról, szívesen adnak tanácsot, és isten ments, hogy bárki is visszafogja őket.

Share Your Thoughts!

0 commenti:

Posta un commento

Floating Ad

Copyright © 2013 GagBox™ is a registered trademark.

Designed by GagBox Inc. Share on Blogger Template Free Download.