AD (728x60)

lunedì 10 agosto 2015

Szeretnéd tudni hány évesen jön el az igazi? A neved elárulja!

Kíváncsi vagy rá, hogy mikor talál rád a nagy szerelem? Talán szeretnél megelőzni egy-két rossz lépést és megkímélni magad a csalódástól? Vagy bizonytalan vagy a jelenlegi párkapcsolatodban? Akkor nézd meg a Nagy Ő áll-e melletted, vagy még várnod kell rá?



Így számold ki

Az ABC minden betűjét számozd be úgy, hogy a hosszú magánhangzókat is beleveszed. Például: a=1, á=2, b=3, c=4, stb. Ha az eredményed többjegyű számra végződik, azt is add össze, hogy egy darab számot kapj a végén. Például: 129= 1+2+9=12=1+2=3.

Íme az elemzés, amiből megtudhatod a nagy Ő elérkezésének idejét:

1. Már megismerted életed párját, mert az ebbe a számba tartozó emberek már gyerekkorban megismerhetik a szerelmet. Párhuzamos, de nem ugyanazon az úton élik életüket, a sors azonban soha nem választja el őket egymástól, mindig megadja az alkalmat, hogy észre vegyék egymást.
2. Körülbelül a 20-as éveikben, de gyakran valamilyen nagy fordulópont következtében ismerik meg az igazit. Ez lehet egy utazás, egy évzáró, egy esküvő, egy rendezvény, vagy bármilyen más esemény.
3. Csak akkor találják meg az igazit, ha már kellőképpen megalapozták a jövőjüket. Gyakori, hogy válást követően érkezik a valódi szerelem, ami mindent megváltoztat majd. Kicsit tovább tart számukra a várakozási idő, de a nagy szerelem érzése mindent kárpótol majd.
4. Az első komoly kapcsolatuk mellett hosszú távon kitartanak, ami olykor se veled, se nélküled kapcsolattá alakul, de a kötődés és a szerelem ereje mindig összetartja majd őket. Jellemző lehet 1-2 kisebb-nagyobb megszakítás, de mindig egymáskarjaiban kötnek ki.
5. A 30-as éveikben érkezik a mindent elsöprő szerelem, amely gyakran a munkához, szabadidőhöz vagy érdeklődési körükhöz kötődik. Az ő sors feladatuk az, hogy saját maguk járják meg az útjukat, meg kell élniük a kudarcokat, de mindig talpra állnak majd. Ha ezt az utat képesek végig csinálni, akkor állnak készen egy komoly kapcsolatra és vele együtt a szerelemre.
6. Elég meglepően hangzik, de a késői, 70-es, 80-as években is képes lehet valaki megdobogtatni a szívüket, akár akkor is, ha már rég családot alapítottak. Ez természetesen csak bizonyos esetekben igaz, de ők inkább a későbbi években találják majd meg az igazit. Családot alapíthatnak, élhetnek boldogan, de ha elérkezik az igazi, értelmet nyer minden.
7. A 20-as évek elején ismerik meg egymást, de az útjaik elválnak egymástól. Egészen addig nem fonódik egybe a sorsuk, amíg nem állnak készen arra, hogy egymáséi legyenek.
8. Az ő esetükben akár kétszer is felbukkanhat az igazi. Az első a 20-as éveikben, a második pedig a 40. életév betöltése után érkezik az életükbe. Az egészben anyi csavar azonban van, hogy nagy az esélye, hogy ugyanazzal a személlyel élik meg mindkét szerelmet, csak már érettebben.
9. Gyakran nem veszik észre, hogy életük párja végig ott volt mellettük, csupán barátként tekintenek egymásra. Történik azonban egy olyan nagy esemény, amely egy olyan pillanatot ébreszt, amikor hirtelen másképp tekintenek majd egymásra és megismerik a nagy szerelmet.

Share Your Thoughts!

0 commenti:

Posta un commento

Floating Ad

Copyright © 2013 GagBox™ is a registered trademark.

Designed by GagBox Inc. Share on Blogger Template Free Download.