AD (728x60)

lunedì 22 giugno 2015

10 TIPP NŐKTŐL ÉS FÉRFIAKTÓL A HARMONIKUS KAPC

Mindig is fontos kérdés volt az emberek életében, hogy vajon mi szükséges ahhoz, hogy hosszú ideg tartson egy párkapcsolat. Lássuk mit igényel a férfi, és mit a nő?

Mindig is fontos kérdés volt az emberek életében, hogy vajon mi szükséges ahhoz, hogy hosszú ideg tartson egy párkapcsolat. Lássuk mit igényel a férfi, és mit a nő?
Megfelelő kommunikáció: Az egyik legfontosabb, ami a kiegyensúlyozott párkapcsolat egyik alapja az a kommunikáció. Mindig mindent meg kell beszélni, mert ha a problémák, nem tetszések nincsenek megbeszélve, akkor megoldás sem lesz a sérelemre és ez később még nagyobb problémát szül.

Jó s..xA jó szex, bilincs. Elengedhetetlen alapfeltétele egy harmonikus párkapcsolatnak. Szokták mondani, hogy egy jó szexszel, össze lehet láncolni két felet, ez bizony így igaz.

Őszinteség: Eléggé közhelyesen hangzik, de őszinteség valóban az egyik titka a hosszú kiegyensúlyozott párkapcsolatnak, hiszen sok esetleges felmerülendő problémát, gyanakvást alapjaiban megsemmisít.

Család, barátok támogatásaIgen, ez is egy nagyon fontos tényező, hogy mind a család, mind pedig a barátok elfogadják a párodat. Hiszen a folytonos ellenszenv, hátulról „furkálása a másiknak, képesek megmérgezni még egy jól működő kapcsolatot is.

FigyelmességMindig figyelni kell párod „rejtett kívánságaira”. Az elejtett szavakra, ha odafigyelsz és megleped párodat az „említett” vágyával, kívánságával, sokat teszel párkapcsolatod működéséért.

SzabadságLényeges szempont, hogy a párkapcsolat hosszú ideg tartson, hogy nem szabad sülve-főve együtt lenni, mert az megronthatja a felek életét. Kell, hogy hiányozzon a másik.
Hagyni kell egy kis szabadságérzetet, nem szabad megfojtani párodat, engedni kell külön programra, bulira, nyaralásra is.

Bizalom: A szabadságból adódik a bizalom. Ahhoz, hogy ne legyenek különböző „kommandózások” a másik után, féltékenységi jelenetek, amik megkeseríthetik a kapcsolatot, fontos, hogy 100% -os bizalommal legyél a másik feledhez.
Azonos érdeklődésAhhoz, hogy a párkapcsolat színes és tartalmas legyen, lényeges és nélkülözhetetlen dolog a közös programozás, ehhez fontos az azonos érdeklődés. Legyen szó akár sportról, művészetről, kultúráról (film,zene,stílus).

Apró jelzésekA szeretetet, a szerelemet ki kell mutatnod, mindig tudtára kell adni a másiknak.  Akár írásban, akár szóban.  Ha minden ok nélkül, csak úgy spontán megcsókolod, megöleled, hozzábújsz, írsz neki egy kedves üzenetet, szót, akkor ezzel is érezteted, hogy mennyire fontos a számodra.

Ne kényelmesedj bele! A párkapcsolatok végét a legtöbbször a „belekényelmesedés” okozza, ezért fontos, hogy mindig dolgozz a kapcsolatért!

Share Your Thoughts!

0 commenti:

Posta un commento

Floating Ad

Copyright © 2013 GagBox™ is a registered trademark.

Designed by GagBox Inc. Share on Blogger Template Free Download.