AD (728x60)

martedì 7 luglio 2015

10 elég jó ok, hogy miért a reggeli sz3ksz a legjobb sz3ksz

Vannak nagyszerű pillanatok az életben. Mondjuk, amikor reggel szép, kisimult, imádott kedvesünk mellett ébredünk. Ez bizony a tökéletes pillanat egy kis szexre! De hát azt este is lehet – mondhatnánk. Ám a reggeli szex más. Különleges. Hogy miért? Most elmondjuk. Tíz pontban.
1. … mert a reggeli szex sokkal intimebb
Reggel, még kicsit félálomban, egymáshoz bújni – egész más érzés, mint este összebújni. Sokkal intimebb.
2. … mert mindketten józanok vagytok
Amikor este egy üveg bor vagy néhány pohár pezsgő után egymásnak estek, abban van valami az egyéjszakás kaland érzéséből. Ebben, tiszta fejjel, nincs.
3. … mert ezt nem felejted el
Esti szex: félálomban, félrészegen, és ha vége, már alszol is. Felejthető, sőt… Reggel, tiszta fejjel, kiélesedett érzékekkel – ezt biztos nem felejted el.
4. … mert ez a legjobb reggeli torna
A szex bizonyítottan a kalóriák égetésének egyik leghatékonyabb módja. És most soroljuk: futás, térdhajlítás, fekvőtámasz, szex… Te melyikre szavazol?
5. … mert jobban élénkít, mint öt csésze kávé
Nincs az az eszpresszó, amitől olyan hirtelen éber leszel és olyan tartósan, mint az endorfin, az „örömhormon”, amit a szex felszabadít.
6. … mert ennél jobban nem lehet a napot indítani
A reggeli szex olyan, mint a csokoládé és a pezsgő a reggelihez. Olyan előkelően dekadens dolog. Csak éppen ezt bárki megengedheti magának.
7. … mert már úgyis meztelen vagy
Nem kell egymás vetkőztetésével bénáznotok – vagy éppen a sajátotokkal. Tudod, mint amikor este nagy nehezen lehámozod magadról a szűk nacit…
8. … mert megmutathatjátok egymásnak, hogy szétaludt fejjel, smink nélkül is imádod őt
Nem kell a gyertyafény, a romantikus zene, a csábos cucc meg a többi körítés. Neked e nélkül is ő a legszebb, csak ő kell. Bármikor, bárhol.
9. …. mert jobb, mint a szex a tus alatt
Persze az is romantikus. Csak ott nem tudod, hogy állj, mibe kapaszkodj, és végig arra koncentrálsz, hogy egyikőtök se vágja hátra magát. Jobb ez a lazaság így reggel…

Share Your Thoughts!

0 commenti:

Posta un commento

Floating Ad

Copyright © 2013 GagBox™ is a registered trademark.

Designed by GagBox Inc. Share on Blogger Template Free Download.