AD (728x60)

martedì 7 luglio 2015

Epilálás? Ezek az indokok szólnak mellette!

A nyári hónapokban a szőrtelenítés különösen kényes kérdés, de azért az sem árt, ha ezt a műveletet nem kell minden második nap elvégeznünk. Ma már sokféle eljárás létezik a szőrszálak eltüntetésére, melyek között mindenki megtalálhatja a számára szimpatikusat. Cikkünkben most az epilálás mellett tesszük le a voksunkat. 


 1. Hosszan tartó simaság Epilálással bőrünk akár 4 héten át sima maradhat. Ennek oka, hogy a szőrszálak gyökerüknél történő eltávolításakor az újranövekedés hosszabb időt igényel, mint a felületi eltávolítás során, amilyen pl. a borotválás, vagy a szőrtelenítő krém használata. Mindemellett az újranövekedő szőrszálak puhábban, és vékonyabban nőnek vissza, mint az epilátor használata előtt.

 2. A legrövidebb szőrszálakat is eltávolítja Egyes epilátorok szabadalmazott technológiájuknak köszönhetően sokkal precízebb megoldást nyújtanak a többi szőrtelenítő eszközzel szemben, hiszen a legrövidebb szőrszálakat is eltávolítják.

 3. Az epilálás nem csak a lábakon végezhető Az epilátorok a modelltől függően különféle kiegészítőkkel kerülhetnek forgalomba, amelyeket kifejezetten arra terveztek, hogy kiváló eredményt érhessenek el a test más, érzékenyebb területein is.

4. Epilálás érzékeny bőrön is A bőrgyógyászok az epilálást javasolják, ha gyengéd és problémamentes módon szeretnénk eltávolítani a szőrszálakat. Ilyen megoldás például, ha nyugtató meleg fürdőben vagy zuhanyozás közben végezzük az epilálást. A minőségi epilátorok csipeszei a szőrszál eltávolításakor nem húzzák közvetlenül a bőrt, így minimális hatást gyakorolnak csupán a bőrre.

 5. Idővel kevesebb lesz Mivel az epilátorral a szőrszálakat a gyökerüknél fogva távolítjuk el, az puhább, vékonyabb szőrvégekkel nő vissza, mint borotváláskor. Így a szőrszál puhább tapintású lesz. Emellett az újranövekedő szőrszálak eltérő ütemben nőnek vissza, így az első néhány epilálást követően már kevesebbet kell eltávolítani.

Share Your Thoughts!

0 commenti:

Posta un commento

Floating Ad

Copyright © 2013 GagBox™ is a registered trademark.

Designed by GagBox Inc. Share on Blogger Template Free Download.