AD (728x60)

lunedì 10 agosto 2015

Heti karrier horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a melóban a héten? Csekkold le nálunk a karrier horoszkópodat augusztus 10-én is!




Kos: A kreatív, művészi oldalad kerül középpontban a napokban, és te lesz az egyetlen körülbelül a csapatodból, akinek használhatóak és egyediek az ötletei – ennek sajnos lehet, hogy szakmai féltékenység lesz a következménye.
Bika: A kitartásod és a tudásod most áll össze egy erővé, amivel minden versenytársadat lesöpörheted a pályáról. De egyszerre csak egy célt tűzz ki, amiért tudsz száz százalékos odaadással dolgozni.
Ikrek: Ha nem figyelsz, irtó gyorsan elveszítheted a türelmedet, és olyan dolgokat tehetsz és mondhatsz, amiket később megbánhatsz. Nehéz visszafognod magadat, mert olyan rég óta gyűlik ez a düh benned, de azért próbáld meg emberi módon intézni.
Rák: Bármilyen jó üzleti- vagy állásajánlatot kapsz egy barátodtól, nem szabad rögtön rábólintani. Nem lenne most jó a bizniszt a haversággal keverni, mert rosszul jönnél ki belőle. Járj utána rendesen, mielőtt döntesz!
Oroszlán: Megfeledkezel egy kicsi részletről, ami az egész projektedet tönkreteheti, illetve, ha időben ellenőrzöl mindent és észreveszed a hiányzó láncszemet, akkor még nincs veszve minden. Legyél extra alapos a munkádban!
Szűz: Bármilyen nehéznek is érzed ezt az időszakot, rengeteget tanulsz szakmailag is, és a kapcsolataid alakításáról is. Igénybe vesz téged érzelmileg és fizikailag ez a periódus, de utólag nagyon büszke leszel magadra.
Mérleg: Nem kell a hosszú távú terveidet félretenned, de biztosan új rangsort kell kialakítanod, mert most olyan fordulat jöhet, ami újraír mindent. A karriered most nagy lökést kaphat, ha okosan taktikázol.
Skorpió: Okos enged... és ezúttal tényleg vissza kellene lépned párat, és neked engedned, mert utólag mindenképp te jársz jól ezzel a gesztussal. Az ellenfeled még nem tudja, hogy rá így nehezebb út vár.
Nyilas: Amit más tragikus változásnak lát, te egy új lehetőségnek a bizonyításra. Ne haragudj ezért rájuk, inkább ragaszd rájuk a pozitív szemléletet azzal, hogy nem sajnálkozol, hanem a kiutat keresed.
Bak: Úgy érezheted, hogy kiütöttek a nyeregből, megjelenik a munkahelyeden valaki, aki vadiúj szakszavakat használ, mindenkit ismer, és nagyon bevágódik a főnöködnél akár fél nap alatt is.Gyűjts erőt, és vedd fel a kesztyűt!
Vízöntő: Ha munkát keresel, akkor jó hírünk van! Végre egy olyan interjúra hívnak be, ami valóban érdekes lesz és szimpatikusak lesztek egymásnak. Rengeteg jelentkező lesz, de te jó formában vagy, és tuti megjegyeznek maguknak.

Halak: Bármi, ami nem egyeztethető össze az ötleteiddel, terveiddel, felbosszant, támadod és nem is próbálod a jót meglátni benne. Pedig ami más, még lehet jó, és inkább a csapatmunkára kellene koncentrálnod.

Share Your Thoughts!

0 commenti:

Posta un commento

Floating Ad

Copyright © 2013 GagBox™ is a registered trademark.

Designed by GagBox Inc. Share on Blogger Template Free Download.